x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Declarații politice la alegerile locale

Declarații politice la alegerile locale

28 Sep 2020   •   09:33
Declarații politice la alegerile locale

Klaus Iohannis – președintele României

 

„Întotdeauna când sunt alegeri este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru, iar astăzi, când alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim, e foarte important să ne uităm bine la candidați. De ei depinde cum arată spitalul, cum arată și funcționează școala, dacă drumurile sunt întreținute”.

Ludovic Orban – președinte PNL

 

„Știti foarte bine cine e favoritul meu. Îi rog pe bucureșteni să-și exprime votul și să voteze în funcție de cum arată Bucureștiul. Dacă vor o schimbare, trebuie să vină la vot, să voteze schimbarea Am votat pentru oamenii care garantează că pot îmbunătăți viața oamenilor în comunitățile locale, pentru candidați care au proiecte. De votul fiecăruia depinde cum va fi administrată comunitatea”.

Nicușor Dan – candidat independent

 

„Aștept de mult votul ăsta și am votat cu sete. Am votat să scoatem din Primăria Bucureștiului o caracatiță de interese, neamuri, cumetri, nași, fini, prieteni, care au ținut în subdezvoltare orașul ăsta. De asta n-au fost în stare să rezolve apa caldă, darămite poluarea şi traficul. Este o competiţie între adevăr şi minciună, competenţă şi incompetenţă, cinste şi corupţie”.

Traian Băsescu – candidat PMP

 

„Am votat, cred că și bucureştenii vor reuşi să dea vot util pentru ei. Deocamdată, televiziunile i-au sfătuit să dea un vot util pentru partide. Eu îi sfătuiesc să dea un vot util pentru ei, să aleagă pe cel care poate schimba lucrurile în Bucureşti. Le doresc o zi bună bucureştenilor”.

Gabriela Firea – candidat PSD

 

„Mă bucur că am ajuns și de această dată să fiu primul votant din această secție. Am votat cu gândul la toți copiii din București, la toți tinerii, la toți adulții, la bunicii noștri. Cei mai importanți sunt oamenii, iar oamenii trebuie să fie pe primul loc. Ne dorim cu toții investiții în infrastructură, de asemenea combaterea poluării. La muncă și, de mâine, tot la muncă”.

Călin Popescu Tăriceanu – candidat ALDE

 

„Votul pe care l-am dat astăzi este un vot pentru întărirea democraţiei, pentru consolidarea democraţiei, în aşa fel încât românii să nu mai fie nevoiţi să voteze permanent între două partide mari care îşi pasează puterea între ele. Bucureştenii au trăit un sentiment de frustrare, pentru că nu a existat o dezbatere electorală directă cu principalii candidaţi”.

Victor Ponta – președinte Pro România


„Nu am votat contra cuiva, am votat pro ceva și cred că după atâta ură și scandal din ultima lună o să ne aștepte patru ani destul de răi. Totuși, să sperăm că suntem sănătoși și să sperăm că în loc să ne ocupăm de alegeri o să ne ocupăm chiar de sănătate, de educație și de ceea ce este important pentru oameni. Sunt 18.600 de secții de vot în țară în orașe sărace”.

Marcel Ciolacu – președinte PSD

 

„Sunt ferm convins că şi bucureştenii vor alege astăzi continuitatea şi oamenii care au fost alături în această perioadă dificilă. Sper ca perioada umilinţei faţă de medici, profesori, copii, părinţi şi bunici astăzi să ia sfârşit în România. Predicțiile care vorbeau despre faptul că lumea nu va ieși la vot au fost greșite. S-au făcut nişte estimări pesimiste, iar votul va fi optimist”.

×