x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul PNL Daniel Constantin a vorbit doar 25 de secunde în patru ani de mandat parlamentar

Deputatul PNL Daniel Constantin a vorbit doar 25 de secunde în patru ani de mandat parlamentar

de Redacția Jurnalul    |    08 Oct 2024   •   15:20
Deputatul PNL Daniel Constantin a vorbit doar 25 de secunde în patru ani de mandat parlamentar
Sursa foto: Daniel Constantin

Daniel Constantin, deputat PNL din 2020, a vorbit în Parlament doar 25 de secunde în cei patru ani de mandat, și asta doar la depunerea jurământului pe 21 decembrie 2020. În această perioadă, el a încasat o indemnizație totală de 525.000 lei, ceea ce echivalează cu 21.000 lei pentru fiecare secundă de discurs în plen.

Constantin, aflat la al treilea mandat de deputat după ce a fost ales pentru prima dată în 2012, a fost membru în PC, ALDE și Pro România înainte de a se alătura PNL. De-a lungul carierei, a ocupat funcții guvernamentale, inclusiv ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta și ministru al Mediului în Guvernul Grindeanu. Însă, din 2017, nu a mai avut nicio funcție în guvern, ceea ce i-ar fi permis să se dedice mai mult activității parlamentare, potrivit Capital.

În mandatul recent încheiat, Constantin a reprezentat județul Argeș, însă lipsa sa de activitate în Parlament a atras nemulțumiri în organizația locală PNL. Acesta ar încerca în prezent să obțină un loc eligibil pe lista PNL Teleorman pentru alegerile viitoare.

×