x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea despre şefia Camerei: O să le fac colegilor mei o propunere pe care sigur o vor accepta

Dragnea despre şefia Camerei: O să le fac colegilor mei o propunere pe care sigur o vor accepta

14 Iun 2016   •   14:48
Dragnea despre şefia Camerei: O să le fac colegilor mei o propunere pe care sigur o vor accepta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat marţi că va face o propunere în cadrul Comitetului Executiv Naţional al partidului referitoare la şefia Camerei Deputaţilor, arătându-se sigur că aceasta va fi acceptată.

"Astăzi, unii dintre noi trebuie să dea un test de răbdare, de inteligenţă, de maturitate, de responsabilitate. Pentru noi este important astăzi să arătăm că în sfârşit, o dată pentru totdeauna, PSD-ul reuşeşte să-şi gestioneze un câştig, reuşeşte să conserve o victorie politică. Eu o să le fac astăzi, spre finalul discuţiei, colegilor mei o propunere pe care sigur o vor accepta", a declarat Dragnea, înaintea şedinţei, întrebat dacă îl susţine pe Victor Ponta la şefia Camerei Deputaţilor.

Întrebat şi dacă această funcţie va fi ocupată de Florin Iordache, Dragnea a răspuns: "V-am spus mereu, şi este ultima dată când vă spun, dacă nu vreţi să înţelegeţi, îmi pare rău, singura sursă credibilă de informaţii din partid sunt eu. Dacă mergeţi mereu după fentă, o să greşiţi mereu".

La întrebarea dacă Victor Ponta a trecut testul de răbdare şi inteligenţă, Dragnea a spus: "Vedem acum". AGERPRES

×