x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Integrarea în UE, una din cele mai mari realizări istorice ale poporului român

Dragnea: Integrarea în UE, una din cele mai mari realizări istorice ale poporului român

01 Ian 2017   •   15:16
Dragnea: Integrarea în UE, una din cele mai mari realizări istorice ale poporului român

Integrarea României în Uniunea Europeană este una dintre cele mai mari realizări istorice ale poporului român, consideră preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea. 

"Au trecut zece ani de atunci. În tot acest timp, România a fost un membru devotat, respectuos şi civilizat al clubului european, cu atât mai mult cu cât Europa a traversat o perioadă dificilă. Tradiţia europeană a ţării noastre şi puterea noastră ca popor şi-au spus cuvântul în asigurarea stabilităţii regionale şi în adoptarea normelor europene. În Uniunea Europeană, românii au dovedit că sunt europeni", a scris Liviu Dragnea, duminică, pe pagina sa de Facebook. 

El subliniază că "parcursul european al României trebuie să continue". 

"Însă, nu trebuie să mai fim doar contributori, ci şi beneficiarii avantajelor de a fi stat european. Ceea ce s-a întâmplat în 2016 în niciun caz nu trebuie să se mai întâmple! Atragerea de fonduri europene va fi o prioritate a guvernării PSD. Ca parte a marii familii europene, va trebui să profităm la maxim de drepturile noastre, pentru a relansa investiţiile, pilonul esenţial al creşterii economice sustenabile. În acelaşi timp, 2017 trebuie să fie un an al implicării energice în politica europeană şi, implicit, al intensificării eforturilor pentru accederea, cu drepturi depline, în Spaţiul Schengen. La mulţi ani, România europeană!", a transmis Liviu Dragnea. AGERPRES

×