x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată

Dragnea: La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată

01 Dec 2018   •   09:37
Dragnea: La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, afirmă că la un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire "mai mult ca niciodată", precizând că doar împreună, cu înţelepciune, curaj, patriotism, inimă şi minte, românii pot construi o ţară puternică şi un stat respectat de partenerii internaţionali.

"La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată. Are nevoie de curaj, de patriotism, de inimă şi de minte. Are nevoie de înţelepciunea pe care a a avut-o acum 100 de ani. Doar uniţi în jurul obiectivelor comune putem construi o Românie puternică, bogată şi mândră, o ţară europeană ce oferă bunăstare romanilor, un stat drept cu cetăţenii săi şi respectat de partenerii internaţionali, o naţiune capabilă să-şi apere interesele valorile şi credinţele", a spus Dragnea într-un mesaj video postat, sâmbătă, pe Facebook.

El îi îndeamnă pe români să ia "în serios" cuvântul "unire".

"Să medităm în aceste zile asupra cuvântului 'unire". Dacă înaintaşii noştri au sacrificat atâtea pentru el, e datoria noastră să-l luăm în serios. La mulţi ani România, la mulţi ani tuturor românilor oriunde s-ar afla", a adăugat Dragnea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea