x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea nu e de acord cu Dîrzu în privinţa suspendării lui Iohannis: Nu avem în minte acest demers

Dragnea nu e de acord cu Dîrzu în privinţa suspendării lui Iohannis: Nu avem în minte acest demers

13 Dec 2016   •   18:07
Dragnea nu e de acord cu Dîrzu în privinţa suspendării lui Iohannis: Nu avem în minte acest demers

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marţi că nu este de acord cu preşedintele organizaţiei de Alba, Ioan Dîrzu, şi că social-democraţii nu au în minte demersul de suspendare a şefului statului. 

"Mi-am permis şi îmi permit şi acum public să nu fiu de acord cu liderul PSD Ioan Dîrzu de la Alba, care a anunţat, sigur după un rezultat senzaţional al PSD în Alba, că îl vom suspenda pe preşedinte. Nu avem în minte acest demers", a precizat Dragnea. 

Luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a susţinut că cel mai bun candidat pentru funcţia de premier este liderul partidului, Liviu Dragnea, şi că şeful statului Klaus Iohannis trebuie să respecte voinţa poporului, în caz contrar nefiind exclusă o suspendare din funcţie a acestuia. 

Întrebat dacă PSD ar susţine suspendarea lui Klaus Iohannis în cazul în care ar refuza nominalizarea lui Dragnea, Dîrzu a spus că nu s-a discutat încă acest aspect, dar că ar fi posibil acest lucru. "Nu s-a discutat încă. Ar fi posibilă o chestiune de genul respectiv pentru că, încă o dată, consider că voinţa cetăţeanului sau a votantului este supremă", a punctat Dîrzu. AGERPRES

×