x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Drulă: Un terminat politic, Bode, confirmă că nu s-a ocupat de achiziționarea testerelor de droguri

Drulă: Un terminat politic, Bode, confirmă că nu s-a ocupat de achiziționarea testerelor de droguri

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2023   •   16:00
Drulă: Un terminat politic, Bode, confirmă că nu s-a ocupat de achiziționarea testerelor de droguri

„Un terminat politic, Lucian Bode, confirmă ceea ce am spus ieri: s-a ocupat de cumpărat BMW-uri, nu de achiziționarea testerelor de droguri”, reacționează Cătălin Drulă la răspunsul lui Lucian Bode despre programele Ministerului de Interne referitoare la achiziția de aparate Drug Test.

„Un terminat politic, Lucian Bode, confirmă ceea ce am spus ieri: s-a ocupat de cumpărat BMW-uri, nu de achiziționarea testerelor de droguri. Proiectul cu finanțare europeană avea ca obiectiv . Una dintre măsuri fiind . Bode a cumpărat doar BMW-urile, nu l-a interesat restul. Ba mai mult, ca să nu aibă de-a face cu Comisia Europeană (și eventual cu Parchetul European) a renunțat să mai ceară banii europeni pe BMW-uri”, scrie, pe Facebook, Cătălin Drulă.

El afirmă că „așa că au rămas să fie plătiți din bugetul de stat 49 de milioane de lei pentru cele 300 de BMW-uri, în loc să fie plătiți din fonduri europene nerambursabile”.

„Nici el, nici Predoiu nu au cerut rambursarea banilor de frica consecințelor. Repet: nici Cătălin Predoiu nu a cerut banii europeni! Acel Predoiu care se plânge că Poliția e subfinanțată. Păi cum să nu fie subfinanțată dacă aruncă 50 de milioane de lei pe geam și câte și mai câte alte combinații și aranjamente! Asta în timp ce vor să crească taxele, dar aruncă bani europeni pe apa Sâmbetei. Îi cer premierului Ciolacu să intervină, nu poate continua să tacă în fața dezastrului de la MAI”, încheie Drulă.

„Este declarația unui neterminat politic, care fără nicio urmă de compasiune în față acestei tragedii se urcă pe cadavre și vrea să câștige puncte politice”, a susținut secretarul general al PNL, Lucian Bode, după ce liderul USR a spus că miniștrii de Interne de la PNL au deturnat fonduri europene.

Președintele USR Cătălin Drulă i-a acuzat, luni, pe miniștrii PNL de la Ministerul Afacerilor Interne, că au deturnat fonduri europene, iar în loc să doteze Poliția Română cu aparate de depistare a drogurilor au preferat să cumpere BMW-uri.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Drulă bode drug test