x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Flutur: După 1 ianuarie ieşim la bătaie cu toate forţele. Vrem să intrăm la guvernare pe uşa din faţă

Flutur: După 1 ianuarie ieşim la bătaie cu toate forţele. Vrem să intrăm la guvernare pe uşa din faţă

de Mediafax    |    15 Noi 2013   •   18:30
Flutur: După 1 ianuarie ieşim la bătaie cu toate forţele. Vrem să intrăm la guvernare pe uşa din faţă
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că de la 1 ianuarie PDL va "ieşi la bătaie cu toate forţele", arătând că partidul vrea să ajungă la guvernare pe uşa din faţă şi nu să profite de certurile din interiorul USL.

Flutur a spus, în discursul susţinut la şedinţa de alegeri a organizaţiei de femei din cadrul PDL Suceava, că democrat-liberalii semnalează neregulile de la fiecare act al Guvernului Ponta şi că deja se pot intui "prostiile" pe care vor cei de la USL să le facă.

"PDL are observaţii, săptămânal, la fiecare act al Guvernului Ponta. Aproape nici nu trebuie să aştepţi, că intuieşti ce prostii vor să facă", a spus liderul PDL.

El a arătat că după 1 ianuarie PDL intră în linie dreaptă pentru alegerile care vor urma.

"Un partid cu alegeri făcute şi structuri interne omologate, guvern desemnat, ieşim la bătaie cu toate forţele", a spus Flutur.

El a arătat că urmează o bătălie pe care PDL trebuie să o ducă pentru că USL supără foarte multă lume.

"Nu mă aşteptam la o erodare atât de mare a USL. Multă lume regretă votul dat lui Ponta. Sistematic, USL dovedeşte că alta face decât a promis", a mai spus senatorul democrat-liberal.

Gheorghe Flutur le-a spus femeilor din PDL Suceava că partidul se pregăteşte să ajungă din nou la putere, dar pe uşa din faţă.

"Cine crede că se ceartă Antonescu cu Ponta şi venim noi, ţuşti, acolo, se înşală, pentru că ar fi o greşeală. Trebuie să gândim să modernizam România în continuare", a spus Flutur, care a subliniat că se poate compara ceea ce a lăsat PDL în urma guvernării cu ceea ce se întâmplă acum.

×