x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasă

Firea: Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasă

de Redacția Jurnalul    |    21 Mar 2024   •   18:42
Firea: Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasă
Sursa foto: FB Gabriela Firea

Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasă, susține, joi, Gabriela Firea, care a fost votată pe lista alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare: „Merg în Parlamentul European cu gândul, bineînțeles, la bucureșteni”.

Gabriela Firea a anunțat joi seara că a fost nominalizarea pe lista alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare.

„Este un vot de încredere care vine după o perioadă în care am muncit mult pentru oameni, pentru echipa social-democrată, și mă onorează. Mă bucur că aportul meu, ca primar general, senator și membru al acestui partid nu a fost uitat. Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasă, iar Parlamentul European este cel mai important for legislativ al Uniunii Europene. Sunt sigură că voi reuși să muncesc pentru oameni și din această nouă poziție în care mă vor trimite, în primul rând, românii prin votul lor”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea spune că va încerca să atragă mai multe fonduri europene care să asigure dezvoltarea Capitalei.

„Merg în Parlamentul European cu gândul, bineînțeles, la bucureșteni și mă voi lupta să putem aduce fonduri europene pentru a dezvolta și mai mult Capitala României. Îmi va fi de ajutor toată munca pe care am depus-o în mandatul de primar general, când am atras în București 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile. (...) Nu abandonez Bucureștiul. Rămân dedicată acestui oraș care mi-a devenit casă de peste 30 de ani! Am trăit și muncit în Capitală mai mult ca în orice alt oraș! Voi conduce mai departe Organizația PSD București cu la fel de multă pasiune și dăruire pentru oameni”, a adăugat Gabriela Firea.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea europarlamentare