x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea îi critică pe colegii din coaliție : „Am avut neplăcuta surpriză ca în 6-7 luni de guvernare să observ un mare dezinteres”

Gabriela Firea îi critică pe colegii din coaliție : „Am avut neplăcuta surpriză ca în 6-7 luni de guvernare să observ un mare dezinteres”

de Alice Petrescu    |    28 Aug 2022   •   09:01
Gabriela Firea îi critică pe colegii din coaliție : „Am avut neplăcuta surpriză ca în 6-7 luni de guvernare să observ un mare dezinteres”

Prim-vicepreşedinte PSD Gabriela Firea,a criticat sambătă dezinteresul colegilor de coaliție pentru tineri și familie și a spus că măsurile de sprijin nu sunt „pomeni electorale”.

„Uneori, am impresia că vorbesc degeaba, că pe lângă acele probleme mari, grave, energie, mediu înconjurător, care se discută în întâlnirile politice, când ridic şi eu mâna să discut despre copii şi tineri, fiecare se uită la telefon, ce mesaje a mai primit, emailuri. Nu înţeleg de ce lumea nu vibrează la aceste probleme, pentru că mi se par cele mai importante. Şi vă spun, am avut neplăcuta surpriză ca în 6-7 luni de guvernare să observ un mare dezinteres în ceea ce priveşte acţiunile concrete, practice, a spus Gabriela Firea, la Universitatea Europeană de Vară PES activists România, eveniment desfăşurat la Căminul Cultural din localitatea 2 Mai - comuna Limanu.

De asemenea, Gabriela Firea a transmis că în România sunt copii care nu pot merge la şcoală din cauza sărăciei în care sunt familiile lor, eforturile făcute de guverne pentru sprijinirea acestora fiind insuficiente. Ea  a atras atenția că sprijinirea familiilor nevoiaşe nu trebuie considerată pomană electorală.

Firea: Cheia unei guvernări - investiţii, sprijinirea mediului de afaceri, măsuri sociale ţintite

×
Subiecte în articol: gabriela firea