x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană anunţă pe YouTube lansarea propriului partid: "O mişcare profesionistă, cu oameni serioşi şi competenţi" (VIDEO)

Geoană anunţă pe YouTube lansarea propriului partid: "O mişcare profesionistă, cu oameni serioşi şi competenţi" (VIDEO)

de Veronica Micu    |    04 Ian 2012   •   13:47
Geoană anunţă pe YouTube lansarea propriului partid: "O mişcare profesionistă, cu oameni serioşi şi competenţi" (VIDEO)

Mircea Geoana a conceput lansarea noii sale formatiuni politice dupa reguli unei politici care vizeaza media sociala de internet, anuntul sau fiind facut pe blogul sau atat in varianta scrisa, cat si oratorica, prin intermediul unui video postat pe YouTube.

"Pentru cei care doresc sa stie mai mult despre proiectul pe care am sa-l propun vreau sa anunt, acum la inceput de 2012 ca voi lansa o miscare profesionista, cu oameni seriosi si competenti, cu oameni cu frica de Dumnezeu si cu dorinta de a face bine acestei tari, in urmatoarele saptamani.

Sunt convins ca aceasta noua Miscare, sanatoasa, bazata pe principii si valori puternice, va reprezenta fermenul unei schimbari mai mari la nivelul intregului sistem romanesc, pentru ca dupa 20 de ani este clar ca asa nu mai merge. Este nevoie de o schimbare mai profunda, mai adevarata! Acest lucru este obligatia mea si este obligatia noastra de a intelege ca trebuie sa mergem altfel mai departe", scrie Mircea Geoana.

Geoana si-a manifestat increderea in acest nou proiect, bazat pe principii si valori puternice, motivand ca este nevoie de o schimbare dupa 20 de ani. De altfel, senatorul se considera convins ca lupta pe care o va incepe este si lupta populatiei, a celor care cred intr-o Romanie mai buna si mai dreapta.

"Pentru ca nu mai putem sa traim in minciuna, in tristete, in lipsa de solutii. Anul 2012 trebuie sa aduca in Romania o alta politica economica. Avem nevoie sa ne stabilim cu adevarat prioritatile nationale: crearea de locuri de munca, prin investitii inteligente, educatie, sanatate, lupta si razboiul impotriva saraciei, a incompetentei, a nepotismului si a modului de a face politica care, din pacate, a dominat ultimii 20 de ani.

Avem nevoie sa le dam speranta si incredere natiunii noastre. Avem nevoie sa terminam cu austeritate pentru unii si imbogatire pentru altii. Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Sa spunem ca trebuie sa fim copilul cuminte al austeritatii, in timp ce firmele de casa ale clanurilor politico-economice devin tot mai bogate, iar romanii devin tot mai saraci, iar clasa mijlocie – temelia democratiei oricarei natiuni – devine tot mai mica si mai lipsita de speranta", afirma Mircea Geoana.

Fostul presedinte al Senatului a mai spus ca "natiunea are nevoie de schimbare, dar nu orice fel de schimbare, ci de o schimbare adevarata, durabila si fara compromisuri". "Sper ca anul viitor pe vremea aceasta sa putem sa respiram, in sfarsit, putin aer proaspat si un inceput de speranta si de drum nou pentru natiunea aceasta", si-a incheiat mesajul Mircea Geoana.(V.M.)

Mesajul video postat de Geoana pe YouTube


×
Subiecte în articol: mircea geoana