x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu (PNL): Toţi preşedinţii de la sectoare şi-au depus mandatul din cauza rezultatului sub aşteptări

Gorghiu (PNL): Toţi preşedinţii de la sectoare şi-au depus mandatul din cauza rezultatului sub aşteptări

07 Iun 2016   •   21:59
Gorghiu (PNL): Toţi preşedinţii de la sectoare şi-au depus mandatul din cauza rezultatului sub aşteptări

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marţi, la Realitatea TV, că toţi preşedinţii organizaţiilor de sector din Bucureşti şi-au depus mandatele din cauza rezultatului în alegeri sub nivelul aşteptărilor, menţionând că urmează să se intre într-o procedură urgentă de selectare a viitorilor preşedinţi de filiale, a preşedintelui organizaţiei pe Bucureşti, dar şi unificarea celor 20 de filiale cu copreşedinţi la nivelul judeţelor.

"Cei şase şi-au depus mandatul, le mulţumesc pentru activitate, până pe data de 15 iulie vom avea preşedinţi la organizaţia de Bucureşti, la sectoare şi vom unifica cele 20 de filiale cu copreşedinţi. Deci vom avea o fuziune finalizată la nivelul judeţelor. Alegerile parlamentare trebuie să ne prindă cu toată această fuziune finalizată", a precizat Gorghiu.

Ea a adăugat că un lider la PNL Bucureşti care să preia atribuţiile lui Cătălin Predoiu va fi identificat într-un timp foarte scurt.

"Adriana Săftoiu poate să fie oricând un lider la fel de bun ca şi alţi colegi de-ai noştri, şi Cristi Buşoi, şi domnul Atanasiu. Sunt foarte mulţi colegi care ar putea să gestioneze cum trebuie organizaţia de Bucureşti, dar nu am făcut nicio discuţie", a spus Gorghiu.

Ea a adăugat că cei care şi-au depus mandatele nu au rezonat cu electoratul, fapt care a fost cauzat şi de modul în care partidul nu a reuşit să comunice faptul că această echipă este pe profilul electoratului.

"Au fost nişte oameni care se pare că nu au rezonat cu electoratul. Nu am reuşit să comunicăm noi, la nivel de partid, suficient de bine că această echipă este una care este pe profilul electoratului, că aceşti oameni îndeplinesc acele criterii de integritate, de profesionalism", a spus liderul liberal.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu pnl