x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu, la prima şedinţă de Guvern: Campania a trecut, deja intrăm în pâine şi trecem la fapte

Grindeanu, la prima şedinţă de Guvern: Campania a trecut, deja intrăm în pâine şi trecem la fapte

04 Ian 2017   •   22:11
Grindeanu, la prima şedinţă de Guvern: Campania a trecut, deja intrăm în pâine şi trecem la fapte

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis miniştrilor din Cabinetul său, la începutul primei şedinţe a noului Guvern, că trebuie să intre "în pâine" şi să treacă la fapte.

"Campania a trecut, deja intrăm în pâine şi trecem la fapte", a spus Grindeanu.

Şedinţa de Guvern a început în jurul orei 21,15.

"Astăzi avem pe ordinea de zi (...) două puncte. Un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe şi un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru stabilirea unor măsuri în domeniul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Sunt lucruri absolut necesare pentru a funcţiona cum trebuie ca şi guvern şi în al doilea rând pentru a da posibilitatea Parlamentului în zilele următoare să adopte acest proiect de lege. (...). Avem toate avizele pentru cele două", a spus Sorin Grindeanu.

El a fost însoţit până în faţa sălii de şedinţă de către liderul PSD Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului. Cei doi i-au urat succes noului premier.

Totodată, întrebat ce simte la instalarea noului Guvern, Dragnea a răspuns: "Foarte multă speranţă".

Sursa - AGERPRES

×