x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Hrebenciuc: "Îi doresc lui Băsescu atâta sănătate cât îmi doresc şi mie"

Hrebenciuc: "Îi doresc lui Băsescu atâta sănătate cât îmi doresc şi mie"

01 Mar 2010   •   00:00

Viorel Hrebenciuc a respins acuzaţiile potrivit cărora el ar fi furnizat infomaţii privind starea de sănătate a preşedintelui, menţionând că nu deţine astfel de date şi că îi doreşte şefului statului atât de multă sănătate cât îşi doreşte sieşi.

"Nu am informaţii legate de starea de sănătate a preşedintelui Traian Băsescu, doar cele care se colportează de toată lumea. Chiar nu ştiu şi, din punctul meu de vedere, îi doresc atât de multă sănătate preşedintelui Băsescu atât cât îmi doresc mie, ca să fie lucrurile puse la punct", a răspuns Hrebenciuc unei întrebări venite din partea jurnaliştilor.

Hrebenciuc a calificat drept "complet false" informaţiile potrivit cărora el ar fi furnizat infomaţii privind starea de sănătate a preşedintelui.
"Este complet fals. Pentru cei care mă cunosc au văzut că, de-a lungul timpului şi, cu atât mai puţin în acest moment, nu vorbesc despre boală", a precizat liderul PSD, adăugând că "a trecut prin aceleaşi operaţii prin care a trecut şi Traian Băsescu" şi ar fi "de-a dreptul imoral" să facă un asemnea lucru.

Viorel Hrebenciuc nu a dorit să comenteze dacă ar fi bine ca informaţiile privind starea de sănătate a preşedintelui ar trebui făcute publice. "Nu comentez asemenea genuri de lucruri", a răspuns Hrebenciuc unei întrebări pe această temă.

Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Valeriu Turcan, a declarat, luni, că preşedintele Traian Băsescu a efectuat sâmbătă controlul medical anual, făcut de o comisie formată din 13 medici specialişti, conform unei hotărâri a CSAT din 2007 şi a susţinut că şeful statului este "foarte sănătos".

×
Subiecte în articol: politic