x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iliescu: Am fost la CExN ca să dau un semnal că vreau să-l sprijin pe acest tânăr nou preşedinte

Iliescu: Am fost la CExN ca să dau un semnal că vreau să-l sprijin pe acest tânăr nou preşedinte

01 Mar 2010   •   00:00

Ion Iliescu a declarat că participarea sa la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD reprezintă un semnal de sprijin pentru "acest tânăr nou preşedinte al PSD", Victor Ponta şi că este alături de partid, el reafirmând că nu îl interesează funcţia de preşedinte de onoare şi menţionând: "Eu sunt eu!".

"Nu mai am pretenţia să am o activitate prezentă, să fiu prezent. Rămân alături de partid. Azi am fost, la invitaţia preşedintelui Ponta şi am participat la o şedinţă de Comitet Executiv. A fost prima de după Congres, ca să dau un semnal că sunt alături, că vreau să-l sprijin pe acest tânăr nou preşedinte al PSD şi echipa care trebuie să se prezinte unitară în faţa evenimentelor cu care se confruntă partidul şi să dau un semnal de încurajare partidului, în general, pentru a strânge rândurile în jurul noii conduceri şi a face faţă tuturor presiunilor care se exercită", a declarat Ion Iliescu.

Întrebat dacă a rămas preşedinte de onoare al partidului, Iliescu a reafirmat că nu este interesat de "titluri".
"Mă interesează mai puţin. Este o prevedere statutară. Pe mine mă încântă mai puţin titlurile. Eu sunt eu! Nu de aşa ceva am nevoie. Nu am alergat după aşa ceva", a spus Ion Iliescu.

×
Subiecte în articol: politic