x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PACE SOCIAL LIBERALĂ. Antonescu: "Suntem mai hotărâţi ca oricând să reuşim în această alianţă". Ponta: "Vreau să fim în următorii ani împreună"

PACE SOCIAL LIBERALĂ. Antonescu: "Suntem mai hotărâţi ca oricând să reuşim în această alianţă". Ponta: "Vreau să fim în următorii ani împreună"

18 Mai 2013   •   13:43
PACE SOCIAL LIBERALĂ. Antonescu: "Suntem mai hotărâţi ca oricând să reuşim în această alianţă". Ponta: "Vreau să fim în următorii ani împreună"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Uniunea Social Liberală e o alianţă politică de durată în interes naţional, este garanţia de stabilitate a României astăzi, a declarat, sâmbătă, preşedintele PNL, Crin Antonescu - informează Agerpres.

''Suntem mai hotărâţi ca oricând să reuşim în această alianţă politică'', a afirmat Crin Antonescu, copreşedinte USL, la Conferinţa Naţională de Alegeri a Tineretului Naţional Liberal.

La rândul său, premierul Victor Ponta a declarat că Uniunea Social Liberală trebuie să fie în continuare o echipă unită, pentru România, aşa cum a fost timp de doi ani şi jumătate.

El a afirmat, la Conferinţa TNL că, în opinia sa, spiritul de echipă este foarte important.

''Am jucat fotbal cu Florin (n.r. Alexe - preşedinte TNL) şi nu m-a faultat niciodată din spate, deşi eram eu de la PSD, el de la PNL, nu m-a certat când am tras pe lângă poartă, nu am dat vina unul pe altul dacă ne dădeau gol adversarii. Cred că asta este tot ceea ce trebuie să înţeleagă toţi cei care fac parte din USL. Am fost doi ani şi jumătate o echipă unită, am fost doi ani şi jumătate împreună şi vreau să fim în următorii ani împreună fiind într-adevăr o echipă pentru România. Cred că acesta este marele secret al succesului nostru - faptul că am putut de fiecare dată să fim împreună şi să înţelegem că împreună suntem mai importanţi şi mai puternici decât separat'', a susţinut Ponta, citat de Agerpres.

×
Subiecte în articol: scandal USL impacare usl conferinta tnl