x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

17 Apr 2005   •   00:00

  • 18 aprilie 2005
  • DEZVALUIRI PSD. Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu i-a acuzat ieri pe ministru delegat liberal Cristian David si pe Octavian Vlad Moisescu, consilier de stat al primului-ministru. Potrivit lui Stefanescu, cei doi sunt actionari la firma Team International Consult SRL, care are ca obiect de activitate aceleasi domenii cu cele in cadrul carora oficialii guvernamentali isi desfasoara activitatea in Executiv. Biroul de Presa al Guvernului a precizat ca respectiva societate nu a facut niciodata afaceri cu statul, ci doar cu companii private, iar din decembrie 2004 firma nu mai desfasoara activitati.

    "PERDEA DE FUM". Liderul PSD Adrian Nastase a declarat la Targu-Mures ca in cazul Omar Hayssam "avem de-a face cu o manevra de intoxicare". "Hayssam este o perdea de fum, in legatura cu lipsa de informatii referitoare la ziaristii rapiti sau lipsa de medicamente", a spus Nastase si a adaugat ca scandalul iscat se refera la informatii care au fost discutate candva de serviciile de informatii si de unele ministere, din moment ce i s-a dat cetatenia romana.

    SESIZARE. Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, a prezentat ieri o ancheta care releva ca 18 deputati si senatori, apartinand tuturor grupurilor parlamentare, cu exceptia UDMR, au incalcat prevederile Legii anticoruptie. GIP va solicita ministrului Justitiei sa ceara Parlamentului declansarea procedurilor pentru constatarea nulitatii mandatelor celor 18 parlamentari.

    ×
    Subiecte în articol: politic