x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis a urcat muntele în bermude. Liberalii au chefuit

Iohannis a urcat muntele în bermude. Liberalii au chefuit

de Georgiana Ionita    |    19 Sep 2016   •   12:26
Iohannis a urcat muntele în bermude. Liberalii au chefuit

Ultimul weekend de vreme bună i-a inspirat pe politicieni să profite din plin de timpul liber. Deși câțiva dintre ei s-au “contopit” cu natura, tot mediul virtual le-a adus satisfacții, fiind recompensați cu mii de like-uri pe reţelele de socializare. Președintele Iohannis a escaladat Muntele Negoiu în bermude și s-a pozat cu turiștii, Elena Udrea a fost la cules de mere și s-a plimbat cu tractorul, iar Victor Ponta a cuprins în brațe un trunchi gros de copac bătrân.

O fotografie care îl ilustrează pe președintele Klaus Iohannis pe Vârful Negoiu din Munţii Făgăraş a devenit virală ieri pe rețelele de socializare. Un clujean a postat pe Facebook o poză în care șeful statului apare pe vârful muntelui, îmbrăcat în bermude şi hanorac, alături de zece tineri. “The president was with us” (n.r. - Președintele a fost cu noi) a scris clujeanul în descrierea fotografiei. Klaus Iohannis nu este la prima expediție pe munte, în luna august preşedintele a urcat la Bâlea Lac și a ținut să împărtășească fotografiile cu prietenii virtuali, mărturisind că este un împătimit al drumețiilor montane. „Drumeţiile montane rămân o pasiune pentru mine aşa că am urcat din nou pe munte. Vă spun cu toată sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merită să le descoperiţi!”, scria Iohannis la acea vreme. Ieri, Iohannis a urcat pe munte fără soţia sa, care a preferat să joace tenis la turneul de la Sibiu.

Blonda s-a urcat în tractor

Așa cum și-a obisnuit fanii de pe facebook, Elena Udrea s-a pozat din nou în natură. Fosta blondă de la Cotroceni a mers sâmbătă la Bălănești în Județul Buzău la cules de mere românești. “Mere cu adevarat bio, gustoase, zemoase, dulci, cu gustul merelor din copilarie. Spre deosebire de cele din import, perfect rotunde şi trase prin şablon pe care le găsim în supermarket, care rezistă în fructieră şi jumătate de an!”, a scris Udrea pe Facebook. Îmbrăcată în pantaloni scurți cu imprimeu de leopard și accesorizată cu o pereche de ochelari de soare ultimul răcnet, celebra blondă a întregit tabloul din livadă, fotografiindu-se cu merele culese și la volanul unui tractor. Duminică, din valea cu mere, Elena Udrea a traversat valea la Trovianții de la Cozieni, unde s-a împrietenit cu un cioban și a realizat un nou set de poze, printre care și una alături o capră. “Din livada de mere am trecut valea şi am venit la celebrele pietre care cresc, vechi de peste 6 milioane de ani. În jurul lor există o energie puternică de origine neexplicată până acum. Cei care trăiesc zi de zi aici sunt mult mai sănătoşi, mai relaxaţi şi trăiesc mai mult”, a scris Udrea in descrierea fotografiilor postate.

Gorghiu a petrecut la Palat

Și Victor Ponta și-a arătat dragostea pentru natură. Fostul premier și-a impresionat fanii schimbându-și fotografia de copertă de pe Facebook cu o imagine care îl ilustrează îmbrățișând trunchiul unui copac bătrân. Șefa liberalilor, Alina Gorghiu, a petrecut la Palatul Știrbei creștinarea fiului său, Noah. Deși slujba religioasă a avut loc în urmă cu puțin timp, copreședintele PNL a organizat petrecerea abia sâmbăta aceasta. La festin au luat parte peste două sute de invitați, printre care toată crema liberalilor, în frunte cu Vasile Blaga, Robera Anastase, Cătălin Boboc sau Raluca Turcan. Gorghiu ar urma să deschidă  lista candidaţilor PNL în Bucureşti, la Camera Deputaţilor, în timp ce prim-vicepreşedintele Adriana Săftoiu ar fi luată în calcul pentru deschiderea listei la Senat.

×