x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis: "Tăriceanu s-a pus singur în afara partidului şi singur va rămâne"

Klaus Iohannis: "Tăriceanu s-a pus singur în afara partidului şi singur va rămâne"

28 Feb 2014   •   11:14
Klaus Iohannis: "Tăriceanu s-a pus singur în afara partidului şi singur va rămâne"

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră regretabilă decizia fostului președinte PNL Călin Popescu-Tăriceanu de a părăsi partidul, precizând totuși că acest lucru nu ajută, dar nici nu afectează Partidul Naţional Liberal.

"Când un fost președinte iese din partid pentru a înfiinţa un partiduleţ pe care îl pune în braţele competitorului, este regretabil. Nu ajută PNL-ul, dar nici nu strică mult în această cauză concretă", a comentat primarul Sibiului.

Acesta a explicat, vineri, că fostul premier a fost un om important în PNL, dar în ultima vreme s-a putut constata ușor că are altă părere decât majoritatea liberalilor.

"Dacă motivaţia de a face un partid și de a candida la prezidenţiale l-a motivat, este bine că a făcut acest pas. Nu s-a produs o ruptură, domnul Tăriceanu s-a pus singur în afara partidului și singur va rămâne", a continuat Iohannis.

Mai mult, liderul liberal crede că Tăriceanu nu va ajunge chiar să înfiinţeze partidul despre care a vorbit, fiind "cale lungă" de la anunţul de la televizor până la înfiinţarea propriu-zisă.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis calin popescu tariceanu