x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ionuț Stroe afirmă că revenirea spectatorilor pe stadioane ar putea fi posibilă la sfârșitul toamnei

Ionuț Stroe afirmă că revenirea spectatorilor pe stadioane ar putea fi posibilă la sfârșitul toamnei

15 Sep 2020   •   17:41
Ionuț Stroe afirmă că revenirea spectatorilor pe stadioane ar putea fi posibilă la sfârșitul toamnei

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a afirmat, marți, în cadrul unei postări pe contul său de Facebook, că instituția pe car eo conduce va lua în calcul posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane la sfârșitul toamnei, însă doar în anumite condiții. 

„La 1 octombrie se va face la nivelul Guvernului o evaluare generală a impactului măsurilor luate în ultima perioadă, adică deschiderea şcolilor, a anumitor activităţi sportive, a cinematografelor, a restaurantelor, precum şi, bineînţeles, impactul campaniei electorale. Ministerul Tineretului şi Sportului are pentru data de 1 octombrie două obiective în agendă, după această evaluare. Primul este posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane în acest an, la sfârşitul acestei toamne, într-un număr şi în condiţii clar şi bine definite, iar al doilea este un set de măsuri care să permită reluarea competiţiilor la nivel de copii şi juniori şi la ligile inferioare. Responsabilitatea organizării de meciuri cu spectator aparține în egală măsură autorităților, care trebuie să ofere aceste norme legale, dar și organizatorilor acestor meciuri.", a scris Stroe.

Competițiile sportive, întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, au fost reluate pe data de 13 iunie, când au fost organizate primele meciuri din Liga I. În cazul tuturor competițiilor sportive, accesul spectatorilor a fost interzis. 

×