x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Hunor: Congresul UDMR va avea loc în septembrie, cu 846 de persoane, cu prezență fizică

Kelemen Hunor: Congresul UDMR va avea loc în septembrie, cu 846 de persoane, cu prezență fizică

28 Mai 2021   •   20:30
Kelemen Hunor: Congresul UDMR va avea loc în septembrie, cu 846 de persoane, cu prezență fizică

Congresul UDMR va avea loc în 17 septembrie, cu participarea a 846 de persoane, cu prezență fizică, a anunțat vineri președintele UDMR, Kelemen Hunor, scrie Mediafax.

„În ședința online de astăzi (vineri-n.r.) a Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) am pregătit Congresul din acest an al Uniunii. Congresul UDMR va avea loc pe 17 septembrie cu participarea a 846 de persoane, cu prezență fizică, iar locul de desfășurare propus de noi este Sângeorgiu de Mureș. La CRU am decis că revine Congresului sarcina să stabilească direcția strategică a UDMR pentru următorii doi ani în ceea ce privește activitatea noastră din Guvern, Parlament și administrații locale”, a anunțat Kelemen Hunor.

Conform acestuia, participanții la ședința CRU au fost de acord că decizia de acum 150 de zile, prin care Uniunea și-a asumat participarea la guvernare, a fost una corectă.

Președintele UDMR a anunțat că PNRR va fi prezentat Comisiei Europene în 31 mai.

„Avem o echipă bună, miniștrii UDMR performează, cu toții ne-am asumat până acum un rol important în gestionarea pandemiei, dar și în pregătirea Planului de Redresare și Reziliență (PNRR).
Planul este unul echilibrat, îl vom prezenta oficial Comisiei Europene pe 31 mai. (...) Pe de altă parte, România nu va fi singura și nu ultima țară care va depune Planul de Redresare și Reziliență în această perioadă, și alte 8-9 state membre au ales sfârșitul lunii mai pentru acest demers”, a mai anunțat Kelemen Hunor.

 

×
Subiecte în articol: kelemen hunor