x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lavinia Şandru: Până în 2012, PC va fi un un partid puternic, pe picioarele lui

Lavinia Şandru: Până în 2012, PC va fi un un partid puternic, pe picioarele lui

28 Feb 2010   •   00:00

Preşedintele Partidului Iniţiativa Naţională (PIN), Lavinia Şandru, a declarat, la congresul Partidului Conservator, că îşi doreşte ca până în 2012 PC să ajungă "un partid puternic, un partid pe picioarele lui" şi nu un partid despre care se spune că este "soluţia imorală".



"Pentru anul 2012 mi-aş dori ca Partidul Conservator să fie un partid puternic, un partid pe picioarele lui, un partid despre care să nu se spună că este soluţia imorală, pentru că nu este soluţie imorală şi nu a fost soluţie imorală acest partid, apropo de cei care îl luau aşa, ar trebui să le spunem direct de la tribuna acestui congres: ei erau imorali că au apelat la o asemenea soluţie. Dl Băsescu, despre dvs vorbesc. Credeţi-mă am văzut foarte bine acest lucru de pe centură, unde m-aţi trimis de ziua mea în 2005. Am văzut bine ce aţi făcut", a afirmat Lavinia Şandru.

De asemenea, preşedintele PIN a spus că în prezent România are nevoie "de toate forţele responsabile din opoziţie" şi a îndemnat partidele care formează opoziţia să se coalizeze, iar la alegerile parlamentare din 2012 să câştige împreună puterea.

"Trebuie să recunoaştem că trăim momente istorice în momentul de faţă în România, momente pe care mulţi nu ni le-am dori, e adevărat. Practic, am putea spune că România este astăzi teatrul unui experiment, un experiment neplăcut, o încercare de destructurare a opoziţiei şi pentru asta rolul dumneavoastră, aşa cum este şi rolul colegilor mei de la PIN, aşa cum este şi rolul celor de la PSD, PNL, unul covârşitor şi extrem de important. Eu cred că opoziţia poate să se coalizeze, iar în 2012 trebuie să câştigăm împreună puterea. România are nevoie de această şansă pe care trebuie să i-o daţi şi dvs, pe care trebuie să o dea toate forţele responsabile din opoziţie", a mai spus preşedintele PIN.

Lavinia Şandru le-a transmis conservatorilor că ea a rămas singura femeie lider al unui partid politic din România şi şi-a exprimat speranţa că ei vor alege cel mai tânăr preşedinte de partid politic din România.

×
Subiecte în articol: politic