x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liste - Pietre intre pedisti

Liste - Pietre intre pedisti

08 Oct 2004   •   00:00

Termenul acordat de Traian Basescu opiniei publice pentru a "da cu pietre" in candidatii propusi pentru Parlament a expirat ieri.

OANA STANCU

Pe forumul PD insa dezbaterea nu a fost una publica. Mai degraba pedistii, fie ei membri sau angajati, si-au dat cu pietre singuri, dandu-si de gol identitatea cu folosirea unor elemente pe care numai ei le puteau sti. "De ce n-o puneti pe lista si pe Sanda?", intreaba o anume Maria, angajata a PD din 1994. Interventiile pe forum au prilejuit acuzatii si injurii din cele mai diverse. De la frauda cu rambursari de TVA pana la lucruri ce tin de viata intima a candidatilor. Pe lista neagra se afla Valentin Iliescu, Stelian Dutu, Tanase Barde, Cozmin Gusa, considerati traseisti politici, Brandusel Nechitean si Aurel Olarean de la Suceava acuzati de fraude, Anca Boagiu careia i se pune in carca esecul de la alegerile locale, Radu Berceanu pentru activitatea pe care a prestat-o ca ministru.

ACUZATII. Presedintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri (OOA) din PD Marius Marinescu, incondeiat de presa pentru ca in urma cu un an s-a suparat si a plecat din partid cu wc-urile si bideurile cu care dotase sediul Modrogan, si-a pus angajatii sa trimita cateva sute de mesaje de tipul "Bravo, Marinescu!", "Felicitari Marinescu!", "Marinescu, o minte luminata a partidului, Marinescu un om deosebit". Unii dintre semnatari recunosc chiar ca lucreaza la OOA, altii insa se dau de gol urandu-i sefului "La multi ani". De partea cealalta, unul din pedistii intrati pe forum il acuza pe Marinescu ca isi baga in buzunar banii organizatiei pe care o conduce, fie ca locul lui ar fi in puscarie, nu la Senat.

Liderul PD, Traian Basescu, a promis ca va tine cont de semnalele opiniei publice in ceea ce priveste listele parlamentare ale partidului care vor fi finalizate saptamana viitoare.

×
Subiecte în articol: politic