x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: Aşteptăm PC alături de PSD şi PNL într-un bloc unit al opoziţiei

Liviu Dragnea: Aşteptăm PC alături de PSD şi PNL într-un bloc unit al opoziţiei

28 Feb 2010   •   00:00

Partidul Social Democrat doreşte să aibă o colaborare şi în viitor cu Partidul Conservator mai bună decât până în prezent şi îi invită pe conservatori alături de social-democraţi şi de liberali să formeze un bloc unit al opoziţiei, a afirmat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, la congresul PC.

"Dacă veţi decide să rămâneţi în alianţa cu PSD, vă asigurăm de loialitatea noastră, dacă veţi decide să mergeţi pe un drum propriu, vă asigurăm că vă vom trata cu aceeaşi prietenie. (...) Avem o miză uriaşă pentru România: trebuie să stopăm abuzurile actualei puteri, (...) actuala putere nu se mai teme de popor şi acesta este primul pas spre tiranie. (...) Vă aşteptăm să veniţi alături de noi şi de PNL într-un bloc unit al opoziţiei pentru salvarea democraţiei", a declarat Liviu Dragnea, de la tribuna congresului conservatorilor. El a mulţumit pentru sprijinul pe care PC l-a acordat PSD în toate campaniile electorale şi în special în campania pentru alegerile prezidenţiale de anul trecut.

"Astăzi dvs aveţi oportunitatea şi şansa de a deschide un nou capitol. Şi noi am avut această oportunitate şi am făcut-o acum câteva zile. (...) Este important ca începând de astăzi să reuşiţi să realizaţi o dorinţă mai veche a lui Dan Voiculescu de a face din PC un partid pentru tineri, un partid atractiv penrtru oamenii de afaceri, un partid care să devină un jucător serios pe scena politică a României", a spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: politic