x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: Azi, Klaus Iohannis va primi un răspuns privind premierul

Liviu Dragnea: Azi, Klaus Iohannis va primi un răspuns privind premierul

28 Dec 2016   •   14:23
Liviu Dragnea: Azi, Klaus Iohannis va primi un răspuns privind premierul

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, miercuri, că președintele Klaus Iohannis va primi în cursul zilei un răspuns în ceea ce privește premierul țării.

”Azi, Klaus Iohannis va primi un răspuns privind premierul”, a spus șeful PSD.

Totodată, președintele social-democraților a completat că nu a fost contactat de președinte, după ce Iohannis a respins ieri propunerea PSD de premier, Sevil Shhaideh, relatează Antena 3

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, preşedintele Klaus Iohannis o să primească răspunsul la solicitarea pe care a făcut-o. 

"Vom avea o discuţie foarte bună, deschisă, cinstită şi profundă în Comitetul Executiv Naţional. Eu optez pentru o variantă bună pentru români. Astăzi, după Comitetul Executiv Naţional, preşedintele o să primească răspunsul la solicitarea dumnealui, care va fi într-un fel sau în altul", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă s-a decis pentru a face o nouă nominalizare pentru funcţia de premier sau merge pe suspendarea din funcţie a şefului statului. 

Dragnea a menţionat că preşedintele Iohannis nu l-a contactat până acum şi nici el nu a mai încercat să îl sune. 

Liderul PSD a spus că nu a aflat motivele pentru care preşedintele a refuzat desemnarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier. 

"Nu am aflat, doar ce am văzut, în continuare, încercări disperate prin presa de propagandă să încerce să motiveze de ce preşedintele a refuzat-o pe doamna Shhaideh. Dacă vreo instituţie a statului român, în mod oficial, îşi asumă nişte informaţii pe care le-ar fi dat preşedintelui, aşa ceva comentez, altfel, nu", a arătat el. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte miercuri, la ora 16,00. AGERPRES

×