x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Macovei se dă pe blog: "Suspendarea lui Preda, o dovadă de obtuzitate"

Macovei se dă pe blog: "Suspendarea lui Preda, o dovadă de obtuzitate"

03 Iun 2013   •   17:35
Macovei se dă pe blog: "Suspendarea lui Preda, o dovadă de obtuzitate"

Monica Macovei îşi arată, pe blog, sprijinul pentru Cristian Preda şi spune că propunerea de suspendare din partid a acestuia, pentru şase luni, arată "obtuzitatea" actualului BPN al PDL.

"Cristian Preda a fost sancţionat de BPN cu suspendare pe o perioadă de 6 luni pentru că şi-a exprimat public opiniile şi a atras atenţia că PDL nu respectă întocmai Statutul, de pildă - nu stabileşte un guvern din umbră", a postat  Macovei pe blogul său.

"În acelaşi timp, Alin Popoviciu, vicepreşedinte PDL, care a propus excluderea lui Cristian Preda, rămâne în conducerea partidului, după ce a reuşit şi trista performanţă să determine doi foşti miniştri ai PDL - Daniel Funeriu şi Teodor Baconschi - să demisioneze în decurs de o săptămână. Deşi a adus prejudicii concrete partidului prin pierderea a doi membri profesionişti şi de calitate, dl Popoviciu nu a fost sancţionat", a mai postat Monica Macovei, care crede că "propunerea de suspendare a lui Cristian Preda arată obtuzitatea actualului BPN (a majorităţii)".

×