x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre șefia AEP: Toni Greblă a fost audiat, a trecut, este pe lista de vot

Ciolacu, despre șefia AEP: Toni Greblă a fost audiat, a trecut, este pe lista de vot

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2023   •   18:00
Ciolacu, despre șefia AEP: Toni Greblă a fost audiat, a trecut, este pe lista de vot
Sursa foto: Hepta

În acest moment, plenul decide, a spus Marcel Ciolacu referindu-se la desemnarea șefului AEP. El spune că Toni Greblă „a fost audiat, a trecut și este pe lista de vot”.

Întrebat vineri când va fi numit noul șef al AEP, Marcel Ciolacu a spus că termenul de înscrieri a fost prelungit cu trei săptămâni.

„Am înțeles că au fost probleme fiindcă a fost termenul prea scurt pentru înscrieri. N-am avut nicio problemă, am prelungit acest termen. S-a mai înscris cineva în această perioadă, din partea USR parcă. Îl recomandă activitatea, mai ales politică, fiindcă ținând cont că a fost prin vreo patru partide chiar putem merge cu o logică că este chiar independent. Eu cred că Parlamentul a găsit disponibilitatea asupra unei cereri și am prelungit termenul cu încă trei săptămâni”, a declarant Marcel Ciolacu.

El a spus că AEP funcționează și că „în acest moment plenul decide”.

Întrebat dacă PSD îl va susține în continuare pe Tobi Greblă, Ciolacu a spus: „Domnul Toni Greblă a fost audiat în Parlament, a fost trecut, este pe lista de vort, nu pot să iau un drept al cuiva”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu AEP