x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marius Apostol, militar rănit: Îi ofer domnului senator Barbu o excursie 'all inclusive' în Afganistan

Marius Apostol, militar rănit: Îi ofer domnului senator Barbu o excursie 'all inclusive' în Afganistan

24 Sep 2016   •   13:42
Marius Apostol, militar rănit: Îi ofer domnului senator Barbu o excursie 'all inclusive' în Afganistan
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Marius Apostol, militar rănit în Afganistan, îi transmite senatorului ALDE Daniel Barbu, în replică la declaraţiile recente ale acestuia, că nu cunoaşte nimic din ce presupune viaţa de militar şi îi oferă "o excursie 'all inclusive' în Afganistan". 

"Îi ofer domnului senator ALDE Daniel Barbu o excursie 'all inclusive' în Afganistan. Vă învăţ ce înseamnă onoare şi respect faţă de ţară, faţă de drapelul României. Nu ştiţi absolut nimic din ceea ce presupune viaţa de militar, domnule senator ALDE Daniel Barbu", a scris Marius Apostol, preşedinte al Asociaţiei Militarilor Veterani şi Militarilor cu Dizabilităţi, pe pagina sa de Facebook. 

Senatorul ALDE Daniel Barbu a declarat, vineri, că profesia de politician este una "mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan", dar, în acelaşi timp, este şi "o vocaţie". 

"V-aţi ales o meserie grea. E cea mai grea dintre meserii. Uneori este mai grea decât meseriile pe care le considerăm foarte periculoase, cum este cea de miner. (...) Meseria de politician este grea şi foarte puţină lume ştie de fapt ce faceţi cu adevărat în fiecare zi a săptămânii, adesea şi sâmbetele şi duminicile. E o meserie grea, în zilele noastre, pentru că este o meserie riscantă. E mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan. Ştim bine că, din păcate, şi nu numai în România, dar la noi într-o manieră care este extrem de violentă, spaţiul public a devenit un fel de teatru de operaţiuni în care orice ales local sau naţional îşi riscă libertatea, sănătatea, în fiecare zi", le-a spus Barbu, vineri, participanţilor la Liga Aleşilor Locali ALDE.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Daniel Barbu