x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mişcarea Populară, conferinţă de presă matrimonială: "Politician giurgiuvean, caut iubită atrăgătoare și inteligentă care să lucreze în justiție!"

Mişcarea Populară, conferinţă de presă matrimonială: "Politician giurgiuvean, caut iubită atrăgătoare și inteligentă care să lucreze în justiție!"

14 Ian 2016   •   12:08
Mişcarea Populară, conferinţă de presă matrimonială: "Politician giurgiuvean, caut iubită atrăgătoare și inteligentă care să lucreze în justiție!"
Sursa foto: Marius Bogdan Crăcea / Foto: stirigiurgiu.ro
UPDATE - Preşedintele MP Giurgiu, Ionel Dinu, a reevaluat situaţia şi l-a reprimit în partid pe Marius Bogdan Crăcea!

Ştirea iniţială - Marius Bogdan Crăcea, președintele organizației din Giurgiu a Mișcării Populare Giurgiu (MP), jurnalist în presa locală și posibil candidat la primăria Giurgiu, a şocat în prima conferinţă de presă din 2016 a Mişcării Populare cu un anunţ matrimonial, potrivit voceagiurgiului.ro.

”O să încep conferința de presă cu un scurt anunț care poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean, caut iubită. Alegerile locale se apropie și chiar dacă nu sunt eu prima opțiune a partidului, trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuți să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper, cu ajutorul presei, să devin candidatul ideal pentru primăria Giurgiu. Viitoarea iubită... ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiție. Dar, această condiție ar fi prea restrictivă. Criteriile de bază sunt: atrăgătoare și inteligentă. Confruntarea politică ar putea să se complice dacă luăm în considerație că ceilalți contracandidați sunt tați de fete”, i-a surprins Marius Bogdan Crăcea pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă, care aşteptau detalii despre campania electorală a alegerilor locale din cest an.

Marius Bogdan Crăcea s-a descris ca fiind un bărbat tânăr, în vârstă de 38 de ani, născut în zodia Berbec, 1,80 m înălțime, ochi căprui, fără vicii și celibatar.

Aspirantele pot fi blonde, brunete, șatene sau roșcate și nu trebuie să locuiască neapărat în Giurgiu. Politicianul nu e prețențios  şi chiar se bazează în previziunile horoscopului pentru anul 2016, care îl asigură ca va avea succes în carieră și căsătorie.

Domnișoarele și doamnele interesate de o relație cu politicianul giurgiuvean, pot lăsa mesaje private pe contul acestuia de Facebook sau direct la sediul partidului Mișcarea Populară, deşi aici a apărut o problemă.. Astăzi, în direct la Antena 3, a fost exclus din MP. Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele MP Giurgiu, Ionel Dinu. Totuşi, Crăcea nu este descurajat de această decizie şi a precizat că va candida independent la Primăria Giurgiu.

Tot la Antena 3, Crăcea a spus că se consideră "frumuşel" şi a precizat că a primit deja 200 de mesaje de la femei, dar că nu ştie cum va face "selecţia" acestora.

Ca fapt divers, Marius Bogdan CRĂCEA este masterand al Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” din. Bucureşti, România şi a publicat o serie de studii ştiinţifice...

×