x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Gâdea dă lovitura de graţie

Mihai Gâdea dă lovitura de graţie

18 Feb 2016   •   22:19
Mihai Gâdea dă lovitura de graţie

Mihai Gâdea a prezentat, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, un interviu cu Laura Codruţa Kovesi în care aceasta explica faptul că televiziunile din Intact Group au dreptul de a sta cu chirie în clădirile în care acum îşi au sediul.

Kovesi explica în anul 2014, în respectivul interviu, că televiziunile au dreptul de a sta cu chirie în cazul în care noul proprietar, respectiv statul, îngăduie acest lucru prelungind contractul de închiriere dacă acesta nu este expirat sau nu a fost încălcat.

Astfel sunt două variante, ori să rămână în continuare în sediile actuale astfel că există dreptul de preemţiune.

Mihai Gâdea se întreba "cine vrea deranj mare?" şi că "jocul este mult mai mare şi mult mai abil" şi că ceea ce a făcut ANAF este un abuz.

"Confiscarea terenurilor nu vizează televiziunile", a mai explicat Kovesi în respectivul interviu.

Se știe faptul că Antena are drept de preemțiune asupra sediilor din Băneasa, iar în urma zecilor de cereri adresate de trust în acest sens, nu am primit niciun răspuns. Până luni. Atunci, ANAF a venit cu patru mașini și 11 indivizi la sediul din Băneasa, a pozat și legitimat angajați și a adus notificarea prin care toate cele cinci posturi Intact trebuie să evacueze sediile în cinci zile.

Dana Grecu în acest context a afirmat că fostul şel al ANAF, Gelu Diaconu, a avut ca scop să îngroape televiziunile trustului Intact.

×