x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta

Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta

06 Iul 2012   •   10:06
Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a lansat, astazi, Initiativa Civica de Centru-Dreapta, aratand ca "este o coincidenta de calendar" lansarea acesteia in ziua in care in Parlament se discuta suspendarea presedintelui Traian Basescu.

La lansarea Initiativei Civice de Centru-Drapta au fost prezenti europarlamentarul PDL Monica Macovei, prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda si parlamentari ai PDL, printre care Theodor Palologu si Gelu Visan, precum si fostul ministru de externe Teodor Baconschi.

"Ne bucura si ne mahneste ca lansam Initiativa Civica in aceste zile. Ne mahneste pentru ca ea coincide cu un moment de cumpana din viata cetatenilor. Ne bucura pentru ca nu suntem singuri. Suntem foarte multi", a precizat Mihai Razvan Ungureanu intr-o conferinta de presa. In opinia sa, "ceea ce impune victoria acestei Initiative Civice este chiar situatia de fapt".

"In cazul in care taceam, oameni precum Victor Ponta sau Crin Antonescu urmau sa acapareze o tara intreaga. Nu putem asista la acest proces cu mainile in san", a precizat Mihai Razvan Ungureanu.

El a mai spus ca "asemenea lovituri de stat parlamentare, puciuri politice", ar trebui sa nu se mai intample si ca "exista pentru lucrurile rele un sfarsit".

Mihai Razvan Ungureanu a mai spus ca in opinia sa, suspendarea presedintelui este "neconstitutionala, ilegitima" si reprezinta "una dintre cele mai nenorocite facaturi politice" din ultima perioada.

×