x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Muncii anunţă că luni vor fi finalizate plăţile pentru beneficiile sociale

Ministrul Muncii anunţă că luni vor fi finalizate plăţile pentru beneficiile sociale

23 Dec 2019   •   13:55
Ministrul Muncii anunţă că luni vor fi finalizate plăţile pentru beneficiile sociale
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a informat că, în cursul zilei de luni, vor fi finalizate plăţile pentru beneficiile sociale.

"Pentru plata beneficiilor sociale am făcut toate eforturile ca banii să ajungă la timp în conturile Poştei Române, în vederea efectuării plăţilor la termen. Plăţile făcute pe card sunt în totalitate acoperite, sunt probleme în ceea ce priveşte plata în teritoriu, în sensul în care capacitatea Poştei Române este limitată în unele judeţe. În cursul zilei de astăzi, am fost informată, că se vor termina toate plăţile pe teren", a explicat ea, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul i-a cerut ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să ia măsuri ca Poşta să finalizeze acţiunea de distribuire a ajutoarelor sociale.

"Domnule ministru, să luaţi măsuri ca Poşta să finalizeze acţiunea de distribuire a ajutoarelor sociale, mai ales că îi aprobăm un amendament la legea bugetului de stat. Poate nu îi aprobăm amendamentul dacă nu efectuează plăţile la termen", a spus Orban.

AGERPRES

×