x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Turismului spune că Guvernul nu va cădea în urma moţiunii de cenzură

Ministrul Turismului spune că Guvernul nu va cădea în urma moţiunii de cenzură

28 Aug 2019   •   10:38
Ministrul Turismului spune că Guvernul nu va cădea în urma moţiunii de cenzură

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat miercuri că nu se teme că îşi va pierde funcţia, pentru că este convins că Guvernul Dăncilă nu o să fie schimbat în urma moţiunii de cenzură, transmite Agerpres.

"De ce să ne fie teamă? Asta este, cade, cade. Eu spun că nu cred că o să cadă. Şi dacă o să cadă guvernul, să vedem ce o să facă ceilalţi. I-am văzut până acum. Au tăiat salarii, pensii, nu au făcut investiţii, au furat. Noi am venit în faţa românilor cu un program de guvernare, pe care l-am îndeplinit. Eu la Ministerul Turismului am îndeplinit în proporţie de 95%", a afirmat Bogdan Trif.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, după ieşirea ALDE de la guvernare, că Guvernul Dăncilă nu mai beneficiază de sprijinul unei majorităţi parlamentare şi premierul Viorica Dăncilă ar trebui să-şi dea demisia, menţionând, însă, că Executivul şi PSD nu vor face acest lucru pentru că "se agaţă cu ghearele să rămână la putere". Orban a mai spus că PNL a luat decizia depunerii unei moţiuni de cenzură pentru a pune punct acestei guvernări. Orban a adăugat că a mandatat liderii grupurilor să demareze negocieri, menţionând că, prin retragerea unui partid de la guvernare, există şansa să treacă această moţiune.

 

×