x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Miron Mitrea: "Mă simt din ce în ce mai singur în PSD"

Miron Mitrea: "Mă simt din ce în ce mai singur în PSD"

26 Feb 2010   •   00:00

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat că regretă plecarea lui Marian Sârbu din PSD şi că partidul mai pierde astfel şi specialistul în domeniul muncii. „Mă aşteptam la plecarea lui Sârbu. Ştiam de ieri că vor discuta. Eu şi Marian Sârbu am intrat împreună în partid acum 16 ani din rândurile sindicaliştilor. Este o mare pierdere pentru PSD, căci Marian Sârbu este un mare specialist în domeniul muncii”, a declarat Miron Mitrea, unul dintre oamenii cărora Marian Sârbu a ţinut să le mulţumească pentru colaborarea în PSD.

„Nemulţumirile sunt din vremea când era ministru al Muncii. Marian Sârbu a trebuit să rezolve legislaţia muncii, iar acum partidul critică măsurile sale”, a completat Mitrea. Senatorul PSD a spus, de asemenea, că vor mai pleca şi alţii din PSD, dar a refuzat să dea nume. Mitrea a completat doar că „mă simt din ce în ce mai singur în PSD”.

Mîrza: Au bălăngănit-o şi au fost inconsecvenţi tot timpul

 

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că este posibil ca din PSD să mai plece şi alţi membri "ademeniţi de oferte tentante", dar că în partid vor rămâne cei care cred cu adevărat în social-democraţie.

"În PSD rămân cei care cred că în social-democraţie şi care vor avea răbdarea şi tenacitatea să lupte cu adversarii politici", a declarat Mîrza, citat de Mediafax. El a precizat că parlamentarii PSD şi PNL care s-au alăturat grupului independenţilor sunt caracterizaţi de "consecvenţă în inconsecvenţă". "Au bălăngănit-o şi au fost inconsecvenţi tot timpul", a afirmat Mîrza.

El a mai spus că, până nu demult, Culiţă Tărâţă era "înveninat" de lideri ai PD-L pentru afacerile din Insula Mare a Brăilei, iar despre Şerban Mihăilescu "se vorbea ca fiind Micky Şpagă", în timp ce acum "au devenit drăgălaşi şi buni" şi sunt consideraţi oameni importanţi de stânga.

"Să danseze acum Băsescu cu Micky, cu Culiţă, cu Berceanu şi Stolojan la cumetrie la Bercea Mondialu. Asta cumetrie!", a spus Mîrza.

 

×
Subiecte în articol: politic