x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Modelul Basescu - Ciuhandu candideaza si el la Presedintie

Modelul Basescu - Ciuhandu candideaza si el la Presedintie

05 Oct 2004   •   00:00

Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, se lanseaza si el in cursa pentru presedintie si, in cazul in care castiga, paraseste Primaria Timisoara, fiind intr-o situatie similara cu Traian Basescu.

CARMEN VINTILA

Presedintele PNTCD a luat aceasta decizie ca urmare a semnalelor sosite de la filialele din intreaga tara - se arata in cadrul unui comunicat al partidului.

Filiala Timisoara a realizat un sondaj de opinie la sfarsitul acestei saptamani. Au fost chestionate peste 6.800 de persoane referitor la modul in care privesc aceasta candidatura. 89% din repondenti au apreciat faptul ca Gheorghe Ciuhandu va candida la presedintia Romaniei, in timp ce doar 11% nu au fost de acord cu ideea. Peste 78% din cei chestionati au fost de acord cu primarul Timisoarei sa candideze, iar mesajul si modelul Timisoarei sa fie cunoscute in intreaga tara.

Desi 71% din cei intrebati l-au votat in functia de primar pe Gheorghe Ciuhandu la alegerile din vara, procentele celor care apreciaza candidatura lui sunt mai ridicate.

Gheorghe Ciuhandu este la cel de-al treilea mandat in functia de primar al Timisoarei. Este profesor doctor inginer in constructii, iar pana in 1996 a condus Institutul de Cercetari si Expertize in Constructii din Timisoara. Este membru al PNTCD din 1990, iar presedinte al acestui partid din luna august a acestui an.

×
Subiecte în articol: politic