x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Nati Meir, un mincinos si un escroc patologic"

"Nati Meir, un mincinos si un escroc patologic"

24 Apr 2005   •   00:00

Biroul de presa al PPRM a reactionat la interviul acordat de Nati Meir si publicat in editia de joi, 21 aprilie a ziarului nostru transmitandu-ne o serie de precizari printre care si aceea ca Nati Meir nu a fost un apropiat al lui Corneliu Vadim Tudor.

"Exista numerosi martori din conducerea PPRM care stiu ca senatorul Vadim l-a tinut, mereu, la respect pe acest Meir iar scrisoarea pe care i-a trimis-o in martie 2004 si in care il avertiza sa puna capat escrocheriilor si fraudelor financiare, sta marturie in acest sens. Nici macar cei mai vechi colaboratori ai Tribunului, adjunctii sai (Corneliu Ciontu, Lucian Bolcas, Dorel Onaca s.a.) nu pot spune ca sunt «foarte apropiati» de acesta.

1. «Niciodata nu poti sa pleci din PPRM fara sa fii balacarit, injurat, denigrat» afirma numitul Nati Meir, pozand in victima. Adevarul e altul: el n-a plecat din PPRM, ci a fost dat afara, scurt, pentru santaj si intoleranta, ca si pentru atitudine dusmanoasa fata de Iisus Christos. Cat despre «denigrare», ar fi mai bine sa-i intrebati pe muncitorii din Romania si Republica Moldova, ca si pe reprezentantii firmei din Thailanda, jefuiti, efectiv, de sute de mii de dolari de catre acest escroc international.

2.Dandu-si o importanta mai mare decat are (asa cum isi atribuie tot felul de diplome universitare si profesii, ca orice impostor incurabil) Nati Meir se lanseaza in afirmatii de un ridicol total: «Eu am spus candva si o spun si acum. Ziarul Tricolorul il face personal domnul Vadim. Si tot ziarul Romania Mare este supervizat de el. Si toate acele articole semnate «Baietii cu ochi albastri» sau «Baietii cu ochi negri» toate sunt scrise de el». E ca si cum cineva ar pretinde ca tot Jurnalul National e scris de dvs., d-le Marius Tuca. Trebuie sa fie cineva complet nebun sa pretinda ca un om, un singur om, poate face, personal, un intreg cotidian, zi de zi, si sa mai supervizeze si un saptamanal. De pilda, dl. Vadim a fost saptamana trecuta, in misiune oficiala la Conferinta Internationala Parlamentara de la Sankt Petersburg, lipsind din tara 4 zile. Este evident ca nu putea face in acest interval, doua publicatii, de la mii de kilometri distanta. In ceea ce priveste Notele semnate, ironic, "Baietii cu ochi albastri", manuscrisele existente la tipografie stau marturie ca apartin cu totul altor autori.

3.Referitor la scrisoarea semnata de senatorul Vadim si adresata lui Eyal Arad, adevarul e, de asemenea, altul decat cel debitat de Nati Meir. Consultantul israelian Arad s-a prezentat cu un text in engleza, initial, dar acesta a fost considerat inacceptabil de catre liderul PRM, care l-a insarcinat pe consilierul sau Radu Toma, doctor in Istorie, sa elaboreze un alt text (originalele ambelor scrisori se afla in Arhiva noastra). Abia cea de-a doua scrisoare a fost semnata de liderul PRM care n-a modificat nici o virgula, tocmai ca sa demonstreze ca acest demers i-a fost impus de partea israeliana.

4.In sfarsit, casetele! Rareori, s-a vazut, in presa romana, o avalansa mai mare de falsuri si minciuni! Si ideea compromiterii lui Theodor Stolojan, si ideea compromiterii lui Adrian Nastase a apartinut lui Nati Meir, care, de cand s-a pripasit in Romania, numai cu santajul si cu politia politica se ocupa (reamintim ca acesta a fost unul dintre motivele care l-au facut insuportabil si pentru care a fost dat afara din partid si, cu siguranta, va fi eliminat si din Parlament!). Prezentarea de "scuze" de catre Stolojan si Nastase e un alt tertip ieftin al acestui smecher, in speranta ca va mai pacali pe cineva si va scapa de furia celor din Alianta PNL-PD si din PSD. Noi stim bine "marfa", adica ce-i poate pielea lui Nati Meir. Ne vedem nevoiti sa afirmam public: pentru compromiterea si scoaterea din cursa prezidentiala a lui Theodor Stolojan infractorul Nati Meir i-a cerut unui ministru PSD suma de 2.000.000 de dolari (la trocul respectiv a fost de fata si seful consilierilor PSD din Primaria Generala a Capitalei, Doru Giugula), iar pentru compromiterea si scoaterea din cursa prezidentiala a lui Adrian Nastase, acelasi infractor i-a cerut unui fost ministru PNL, cu care si-a dat intalnire tocmai in Elvetia(?!), suma de 4.000.000 de dolari. Nimeni, absolut nimeni, din PRM nu l-a pus pe acest personaj malefic sa imprime sau sa filmeze oameni pe ascuns! Acestea sunt apucaturile lui mai vechi si reprezeinta unul din motivele pentru care societatea romaneasca l-a respins, cu repulsie, ca pe un sarpe veninos. Mai mult decat atat, chiar in decembrie 2004, cand Nati Meir era arestat pentru frauda si inselaciune in Israel si nu a putut iesi din puscarie decat dupa ce a platit o amenda penala enorma, de 200.000 de dolari (avem ziarul Arim, din Tel Aviv, unde e publicata o ancheta zdrobitoare) sotia lui a venit acasa la dl. Vadim pentru a-i cere 115.000 de dolari, in schimbul casetei video despre Adrian Nastase. La scena au asistat 2 martori, oameni foarte cunoscuti, de altfel. Fireste, femeia a plecat asa cum a venit, intrucat Vadim n-avea bani si nici nu-l interesa mizeria cu pricina, filmata de Nati Meir, la un hotel din Bucuresti, ca sa se razbune (dupa cum s-a laudat, in repetate randuri, de fata cu mai multi parlamentari PRM). In concluzie, interviul aparut in Jurnalul National nu reprezinta altceva decat tentativa, disperata, a unui mafiot de a poza in victima a "antisemitilor" din Romania si de a-si mai spala imaginea. El inca mai spera ca va fi numit ministru al privatizarii(?!), asa dupa cum a declarat presei din Israel, in decembrie 2004".

×
Subiecte în articol: politic meir nati meir nati