x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Niculae Bădălău: Nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru la prezidențiale

Niculae Bădălău: Nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru la prezidențiale

01 Sep 2018   •   11:45
Niculae Bădălău: Nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru la prezidențiale

Senatorul social-democrat Niculae Bădălău a declarat, sâmbătă, că nu exclude varianta ca PSD şi ALDE să desemneze un candidat comun la alegerile prezidenţiale de anul viitor. 

El a afirmat, înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD, că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, ar fi "extrem de bun pentru preşedinţia României". 

"În istoria PSD a existat o cutumă în care preşedintele partidului a candidat. În acelaşi timp, am avut şi în cadrul USL, dacă vă mai amintiţi, un protocol în care domnul Crin Antonescu, din partea PNL, era candidatul la preşedinte al alianţei, guvernarea, premierul, revenind la PSD. Şi în acest moment, suntem într-o alianţă şi nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru, urmând în continuare ca PSD să aibă prim-ministrul. Domnul Tăriceanu este un om cu viziune, un om echilibrat, un om care ar fi extrem de bun pentru preşedinţia României şi pentru români", a spus Bădălău. 

El a susţinut că în partid vor fi discuţii pe această temă şi că "până la urmă, majoritatea va decide".

AGERPRES

×