x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Noi informații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea! Ștefănescu: „Ar putea avea nevoie de o intervenție sau chiar de două”

Noi informații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea! Ștefănescu: „Ar putea avea nevoie de o intervenție sau chiar de două”

17 Mar 2019   •   20:45
Noi informații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea! Ștefănescu: „Ar putea avea nevoie de o intervenție sau chiar de două”
Sursa foto: Lucian Alecu

Codrin Ștefănescu, secretarul general PSD, a vorbit în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, despre starea de sănătate a liderului PSD.

Acesta a declarat că Liviu Dragnea ar putea avea nevoie chiar de două intervenții chirurgicale.

„Acum am plecat de la spital, sunt în mașina, am fost să-l vizitez când ne-am întors de la Brăila. Părerile doctorilor sunt împărțite, doi spun că nu ar fi nevoie de operație, alți doi spun ca ar fi nevoie de două intervenții chirurgicale și urmează ca în seara asta să ajungă la o concluzie. Liviu Dragnea este un om foarte puternic, a dus această boala pe picioare, a simțit-o la Reșita, dar s-a acutizat. La Ilfov nu a mai putut să stea în picioare.

După RMN doctorii l-au internat imediat. Acum lucrurile nu știu cât de complicate sunt, medicii vor decide câte intervenții să facă. După el ar pleca și astăzi. (...) Va trebui să stea la pat în următoarele zile, vom opri turneul în țară”, a declarat Ștefănescu.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Codrin Ştefănescu