x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Norica Nicolai: "Este nevoie de valori conservatoare în România"

Norica Nicolai: "Este nevoie de valori conservatoare în România"

28 Feb 2010   •   00:00

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, în cadrul congresului Partidului Conservator, că în România este nevoie de valori conservatoare, apreciind că democraţia în ţara naostră a devenit una "întunecată în care manelismul a ajuns politică de stat şi de guvern".



"Trăim într-o democraţie de tip european, dar într-o democraţie întunecată în care manelismul a ajuns politică de stat şi de guvern şi acestui manelism trebuie să-i opunem toată forţa, toată responsabilitatea, toată morala şi conduita noastră. Este nevoie de valori conservatoare în România, este nevoie de valori liberale", a declarat Norica Nicolai, citată de Agerpres.

De asemenea, europarlamentarul liberal a spus că Partidul Conservator, alături de PNL şi PSD, este "între primele trei partide de eşichierul public şi politic capabile să reinventeze România şi să-i dea şansa unui nou început". Norica Nicolai şi-a exprimat speranţa că împreună cu PNL forţele politice democrate vor aduce 'succesul de care această ţară va avea nevoie'.

×
Subiecte în articol: politic