x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprea: Marian Sârbu va avea un rol important în viitoarea construcţie politică

Oprea: Marian Sârbu va avea un rol important în viitoarea construcţie politică

26 Feb 2010   •   00:00

Liderul coordonator al grupului parlamentarilor independenţi, Gabriel Oprea, a declarat că prietenul său Marian Sârbu va avea un rol foarte important în construcţia politică de centru-stânga pe care o au în vedere.

"Sunt onorat de decizia domnului deputat Marian Sârbu de a se alătura grupului nostru. Când spun Marian Sârbu spun stânga românească adevărată", a declarat Gabriel Oprea.

"Prietenul meu Marian Sârbu va avea un rol foarte important în construcţia politică de centru-stânga pe care o avem în vedere", a adăugat Oprea, citat de Mediafax.

El a menţionat că îl apreciază pe fostul ministru al Muncii "cu atât mai mult cu cât a arătat că nu este dispus să facă compromisuri şi că pune pe primul loc ideile în care crede".

"Sunt tot mai convins că România are nevoie de un nou partid, iar împreună cu Marian Sârbu şi colegii care ne sunt alături sau ni se vor alătura, vom putea contribui mai consistent la găsirea soluţiilor pentru depăşirea crizei şi apărarea interesului românilor", a încheiat Oprea.

×
Subiecte în articol: politic