x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban condiționează apariția la dezbaterile electorale. Reacția lui Firea

Orban condiționează apariția la dezbaterile electorale. Reacția lui Firea

de Antena 3    |    03 Apr 2016   •   15:30
Orban condiționează apariția la dezbaterile electorale. Reacția lui Firea

Candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban, o provoacă pe candidata PSD, Gabriela Firea, și a spus că el se gândește să nu participe la nicio dezbatere televizată, decât dacă social-democrata își va prezenta scuze pentru afirmațiile din campania la alegerile prezidențiale.

Liberalul a reamintit că, în campania electorală prezidenţială cei din PSD "au aruncat găini vii şi moarte în curtea PNL", l-au calomniat pe Klaus Iohannis că a făcut trafic de copii, că nu e potrivit pentru funcţia de preşedinte pentru că nu are copii (afirmaţie făcută de Gabriela Vrânceanu Firea -n.r.), şi că va tăia pensiile.

Astfel, "cer preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi candidatului PSD (Gabriel Vrânceanu Firea – n.r.) să ceară public scuze românilor. Îi avertizez că eu nu am de gând să tolerez obişnuita lor campanie murdară", a spus Orban.

Reacția lui Firea: Orban fuge de o întâlnire cu mine

”Am constatat cu amuzament că bărbația omului politic Ludovic Orban a ținut până a intrat in competiție cu o femeie (...) Iată că a venit și cineva față de care nu mai are argumente”, a spus Gabriela Firea, duminicî, într-o intervenție telefonică la emisiunea Ediție de week-end, de la Antena 3.

Cât despre scuze, Firea a motivat că acelea ”au fost afirmații din campanie” și, mai mult, ea susține că și-a prezentat scuze persoanal pentru lucrurile care au deranjat.

Mai multe declaratii & VIDEO, pe antena3.ro

×