x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Tăriceanu poate îşi aduce aminte că a fost membru PNL 25 de ani; această rătăcire trebuie să se încheie

Orban: Tăriceanu poate îşi aduce aminte că a fost membru PNL 25 de ani; această rătăcire trebuie să se încheie

30 Mar 2016   •   08:26
Orban: Tăriceanu poate îşi aduce aminte că a fost membru PNL 25 de ani; această rătăcire trebuie să se încheie

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, marţi seară, la B1, că locul fiecărui liberal este în PNL şi speră că ”rătăcirea” lui Tăriceanu, care s-a apropiat de PSD după ruperea USL, să ia sfârşit şi îşi va aminti că a fost membru al PNL 25 de ani.

Ludovic Orban a declarat că, după ce PNL s-a despărţit de PSD, o dată cu ruperea USL, Călin Popescu Tăriceanu a hotărât că îi este mai bine în susţinerea guvernului Ponta.

”Această rătăcire sper să ia sfârşit mai devreme sau mai târziu”, a adăugat Orban, precizând că el crede că locul oricărui liberal este în PNL. 

Întrebat dacă îl invită pe Tăriceanu să revină în PNL, Ludovic Orban a răspuns: ”În momentul în care se va încheia această legislatură, şi toate frământările şi disputele şi interese care au dictat gesturile politice ale lui Tăriceanu, poate îşi va aduce aminte că a fost membru al PNL 25 de ani şi că această rătăcire trebuie să se încheie”. 

Ludovic Orban a  mai fost întrebat dacă este posibilă o colaborare a PNL cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, la alegerile parlamentare.

”Eu nu exclud nicio variantă de colaborare cu oameni care îşi declară apartanenţa la doctrina şi valorile liberale şi care respectă istoria PNL”, a răspuns candidatul PNL la Primăria Capitalei.  

 

News.ro

×