x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Parcare la Parlament - Alti bani, alta distractie

Parcare la Parlament - Alti bani, alta distractie

de Carmen Vintila    |    13 Apr 2006   •   00:00
Parcare la Parlament - Alti bani, alta distractie

Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri lista lucrarilor de investitii pe 2006 - 178 de miliarde de lei.

Deputatii vor cheltui nici mai mult nici mai putin de 167 de miliarde de lei pentru intretinerea si consolidarea cladirii Parlamentului, pentru finalizarea lucrarilor de constructii, instalatii dotare, terase, luminatoare, pod tehnic, rampe pentru persoane cu handicap. Tot din aceasta suma, alesii isi vor pune la punct si sistemul informatic general, sistemul integrat de securitate-control antiefractie, refacerea platformelor de acces auto si pietonale si suplimentarea locurilor de parcare pentru toata zona de pe Calea 13 Septembrie.

SUBTERAN. In ciuda celor un miliard sase sute de milioane de lei alocati pentru finalizarea parcajului subteran, deputatii se plang ca nu sunt suficienti. Din aceasta suma, 1.550 de milioane de lei vechi vor fi folositi pentru lucrari de constructii, instalatii, dotare cu echipament tehnologic si inceperea lucrarilor la statia de spalare auto si 50 de milioane de lei pentru organizarea santierului, servicii de proiectare si asistenta tehnica. "Nu sunt prevazute in acest moment alte investitii, precum masini noi, laptopuri sau alte bunuri de acest gen", a precizat ironic secretarul Camerei, Victor Ponta.

TENIS LA MOSCOVA
Deputatii vor pleca la vara in Rusia sa joace tenis. Conducerea Camerei a aprobat ieri un memorandum intern care le permite deputatilor Ioan Oltean, Mircea Man (PD), Laszlo Borbely(UDMR), Florea Voinea (PSD), Dumitru Puzdrea si Corneliu Ciontu - independenti sa participe in perioada 1-4 iunie 2006 la Turneul European Interparlamentar de Tenis, care va avea loc la Moscova. Camera Deputatilor le va asigura alesilor transportul international, cazarea si diurna.

×
Subiecte în articol: politic