x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Partidul Conservator - Renegocierea protocolului, "vitala"

Partidul Conservator - Renegocierea protocolului, "vitala"

de Dana Piciu    |    28 Iun 2006   •   00:00

Conservatorii nu renunta la cererea de renegociere a protocolului coalitiei, in ciuda semnalelor negative venite dinspre PNL si PD.

Conservatorii nu renunta la cererea de renegociere a protocolului coalitiei, in ciuda semnalelor negative venite dinspre PNL si PD.
"Ne vom stradui sa-i facem sa inteleaga ca renegocierea protocolului este vitala pentru functionarea coalitiei. La nivel local si central, acest protocol nu a functionat foarte bine si este nevoie sa vedem unde s-a blocat si care au fost motivele", a declarat ieri purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca (foto).

El a spus ca discutiile pur tehnice cu privire la o eventuala renegociere a protocolului coalitiei va avea loc in interiorul conducerii Coalitiei (CNC), fiind vizate, totodata, si atributiile ministrilor de stat.

NU SUNT SINGURI. Ciuca a reamintit ca PC nu este singurul partid din arcul guvernamental care solicita renegocierea protocolului. "Mai este un partid, UDMR, care s-a declarat pentru rediscutarea protocolului", a conchis Ciuca. Liderul UDMR, Marko Bela, declara recent ca "daca o formatiune doreste sa facem un alt program de guvernare - se observa acest lucru si din discursul presedintelui Basescu si al unor lideri politici - suntem de acord ca, daca pentru unii parteneri nu mai este valabil protocolul de colaborare, el fiind semnat in alte conditii decat cele actuale, sa fie rediscutat si sa facem un alt Guvern. Sa plecam de la un punct zero".

×
Subiecte în articol: politic protocolului