x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paul Stănescu: Beat de putere, Cîțu a intrat pe contrasens

Paul Stănescu: Beat de putere, Cîțu a intrat pe contrasens

02 Sep 2021   •   12:50
Paul Stănescu: Beat de putere, Cîțu a intrat pe contrasens
Sursa foto: Lucian Alecu

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, spune că USR trebuie să fie rațional și să voteze moțiunea de cenzură a PSD. Social-democratul crede că premierul, înainte de a pleca acasă, trebuie să ceară scuze public românilor pentru „balamucul politic în care a târât România”.

„Înainte de orice deznodământ al acestei mascarade guvernamentale, înainte de a mai auzi vreun argument penibil, chiar și înainte de a pleca acasă, Cîțu să iasă public și să le ceară scuze românilor pentru balamucul politic în care a târât România. Și-a bătut joc de nervii, resursele și speranțele tuturor”, se arată într-un comunicat semnat de secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

Acesta susține că o criză guvernamentală trece, dar traiul românilor rămâne la fel de împovărat de neajunsuri, iar mai grav este „cinismul cu care a tratat viața românilor de când s-a cocoțat în scaunul de la Palatul Victoria”.

Social-democratul a enumerat care sunt adevăratele motive pentru care Florin Cîțu ar trebui să plece din funcția de premier: „A gestionat foarte prost pandemia, iar acum valul patru ne-a prins din nou nepregătiți. Au crescut prețurile, au scăzut și veniturile românilor. A ratat campania de vaccinare preocupat de campania internă a PNL. Și-a bătut joc de pensionari, agricultori, de micile afaceri, de elevi și părinți, de profesori și de medici. Toate acestea, dar și multe altele, sunt adevăratele motive pentru care Cîțu trebuie să plece”.

Paul Stănescu susține că USR trebuie să fie rațional și să voteze împotriva lui Florin Cîțu, moțiunea de cenzură a PSD: „Este singurul scenariu care poate pune capăt acestei crize. Altfel, intenția lor de a iniția o moțiune de cenzură nu este decât o răfuială la care PSD nu participă”.

El îi cere lui Florin Cîțu „să meargă acasă să se odihnească”.

„Pentru că nu știe cât costă pâinea, dar știe cum se face circul, e timpul să-l trezim pe Cîțu din beția puterii și să meargă acasă să se odihnească”, a adăugat secretarul general al PSD.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Paul Stanescu