x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Piedone demisionează din PC: decizia primarului Sectorului 4 este irevocabilă

Piedone demisionează din PC: decizia primarului Sectorului 4 este irevocabilă

27 Oct 2011   •   17:45
Piedone demisionează din PC: decizia primarului Sectorului 4 este irevocabilă

Intr-o scrisoare adresata presedintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone l-a anuntat pe acesta ca demisioneaza din toate functiile detinute in PC, pentru ca nu a fost intreprins niciun demers pentru organizarea unui congres extraordinar.

Piedone mentioneaza in scrisoare ca au trecut mai mult de 36 de zile de la momentul in care s-a stabilit demararea procedurilor statutare pentru organizarea unui congres extraordinar, insa nu s-a facut nimic in acest sens.

Edilul crede ca organizarea Congresului extraordinar este un demers care se dovedeste astfel a fi peste capul presedintelui PC si anunta ca de aceasta data decizia sa este irevocabila.

La inceputul acestei luni, Popescu si-a dat dat demisia din functiile detinute in PC, dar a cerut convocarea unui congres extraordinar al partidului, la a carui presedintie dorea sa candideze. Ulterior, Piedone a revenit asupra deciziei, insa a anuntat ca doreste in continuare organizarea unui congres extraordinar al PC.

×