x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PokePonta, aproape de transferul în Champions League?

PokePonta, aproape de transferul în Champions League?

de Marius Gîrlașiu    |    05 Sep 2016   •   08:08
PokePonta, aproape de transferul în Champions League?
Sursa foto: MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES FOTO

Liderul PRU Bogdan Diaconu a lansat pe Facebook campania PokePonta, pentru a-l convinge pe Victor Ponta să preia şefia partidului. Deputatul naţionalist le-a cerut românilor să-l ajute “să-l prindă pe cel mai tare pokemon”, iar răspunsul fostului premier lasă loc de interpretări: “De mâine (n.r. - azi) vedem...”.
 

Isteria Pokemon Go a cuprins şi clasa politică din România. În tentativa de a-l convinge pe Victor Ponta să plece din PSD pentru a se alătura patrulei lui Vlad Ţepeş, deputatul PRU Bogdan Diaconu a lansat pe facebook o campanie inspirată din celebrul joc cu pokemoni. “Apel către toţi românii! Ajutaţi Partidul România Unită să-l prindă la Pokemon GO pe cel mai tare pokemon. Dă-i lui PokePonta un mesaj pe facebook să vină la PRU!”, i-a îndemnat liderul naţionaliştilor pe fanii săi de pe facebook. La doar o oră de la postarea şefului PRU a venit şi răspunsul lui Victor Ponta. “Ei asta mai lipsea! După ce am fost Mickey Mouse, The Plagiator, PuieMonta, Dottore, Pisicul etc., am ajuns şi PokePonta!”, s-a amuzat fostul premier. “Azi m-au capturat deja Andrei şi Irina, aşa că nu încercaţi! De mâine la Parlament vedem...”, a fost mesajul misterios al deputatului PSD.

 

“Sclavi pe plantaţie”

 

Bogdan Diaconu s-a arătat convins că PRU va obţine cel puţin 10% la alegerile parlamentare din decembrie şi a continuat în weekend discursul său consacrat. “PSD și PNL au trădat românii și România de când s-au înființat. Au transformat românii în sclavi pe plantațiile multinaționalelor și au ajutat la distrugerea firmelor românești. Iată de ce ne trebuie o mișcare națională puternică. Iată ce va face Partidul România Unită: le vom spune multinaționalelor să plătească taxe la fel ca noi toți”, a spus şeful PRU. Săptămâna trecută, liderul PSD Liviu Dragnea a respins orice alianţă între PSD şi PRU după ce Victor Ponta declarase că social-democraţii ar avea nevoie de un partid naţionalist.

×