x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei - 14 octombrie 2004

POLITIC/Stirile zilei - 14 octombrie 2004

14 Oct 2004   •   00:00

Candidaturi - Dida Dragan vrea in CNA

Comisiile reunite de cultura ale Camerei Deputatilor si Senatului au audiat ieri candidatii pentru doua locuri ramase libere in CNA, unul de membru plin si unul de supleant, dupa demisia lui Mircea Diaconu din aceasta institutie. PSD i-a propus pentru cele doua functii pe senatorii sai Grigore Zanc si Florin Rotaru, iar PRM i-a propus pe Bogdan Ghitulescu si pe Ovidiu Vlassopol, care este sotul deputatei PRM Lia Vasilescu. PD si PNL l-au propus pe deputatul democrat Ioan Onisei pentru functia de membru si pe cantareata Dida Dragan pentru membru supleant. (Dana Piciu)

CNSAS - Dinescu renunta la demisie

Secretarul Camerei Deputatilor, Tudor Mohora a declarat ieri ca presedintele Colegiului CNSAS, Gheorghe Onisoru, a solicitat Parlamentului numirea unui singur membru in locul lui Mihai Gheorghe, care a demisionat in urma cu un an, iar propunerea va fi facuta de grupul PSD. Conform lui Mohora, Mircea Dinescu si Andrei Plesu nu isi mai dau demisia din Colegiu. Dinescu a confirmat ieri ca a revenit asupra deciziei, aratand insa ca Andrei Plesu nu va recurge la un astfel de gest, mentinandu-si hotararea de a demisiona. (Dana Piciu)

Portita PSD - Listele pot fi modificate

Deputatul PSD Valer Dorneanu a declarat ieri ca partidul sau si-a lasat "o portita" de a interveni pe listele parlamentare, pana in momentul depunerii acestora. El s-a referit la unii candidati asupra carora planeaza acuzatii de coruptie, precizand ca daca zvonurile vor persista ei vor mai fi inca o data verificati. Intrebat de ce pe listele PSD au ramas persoane asupra carora au planat acuzatii de coruptie, Dorneanu a precizat ca aparitia unor acuzatii de coruptie in diverse publicatii "nu inseamna ca acestia sunt chiar corupti". (Silviu Sergiu)

×
Subiecte în articol: politic