x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Despre arestarea lui Voiculescu mi-aş spune părerea dacă aş fi simplu cetăţean

Ponta: Despre arestarea lui Voiculescu mi-aş spune părerea dacă aş fi simplu cetăţean

11 Aug 2014   •   13:51
Ponta: Despre arestarea lui Voiculescu mi-aş spune părerea dacă aş fi simplu cetăţean

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi, la Târgovişte, că dacă ar fi simplu cetăţean şi-ar spune părerea despre arestarea lui Dan Voiculescu, dar ca prim-ministru nu poate face acest lucru.

"Dacă aş fi simplu cetăţean v-aş spune părerea mea. Ocup o funcţie publică, cea de prim-ministru şi, după cum ştiţi foarte bine, şi deciziile CSM sunt în acest sens, preşedintele, primul-ministru trebuie să nu comenteze deciziile Justiţiei. Consider că declaraţiile domnului Băsescu de marţi au fost făcute pentru a influenţa Justiţia şi eu nu vreau să fac aceeaşi greşeală", a afirmat Victor Ponta, conform Agerpres.

Întrebat dacă are de gând să îl graţieze pe Dan Voiculescu în situaţia în care va fi ales preşedinte al României, Ponta a spus că aceste "susţineri" ale PNL sunt, de fapt, "discursul lui Traian Băsescu".

"Am văzut aceste susţineri ale celor de la PNL şi mi-am adus aminte că în 2012 Traian Băsescu spunea că l-am suspendat ca domnul Antonescu să graţieze nu ştiu ce oameni. Deci acelaşi discurs al domnului Băsescu, cei de la PNL acum fiind cu domnul Băsescu au acelaşi discurs", a mai spus Victor Ponta.

×