x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, despre decizia PNL privind "Comisia Călărași": Când decid dânșii, e foarte bine

Ponta, despre decizia PNL privind "Comisia Călărași": Când decid dânșii, e foarte bine

21 Noi 2013   •   15:40
Ponta, despre decizia PNL privind "Comisia Călărași": Când decid dânșii, e foarte bine

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi că, din punctul său de vedere, este foarte bine ca liberalii să aleagă momentul constituirii "Comisiei Călărași". Întrebat dacă a fost informat de președintele PNL, Crin Antonescu, că PNL va lua joi o decizie, Ponta a spus: "Nu. O să ia o decizie. Când decid dânșii, atunci e foarte bine. (...) Așa a zis ieri, dar azi nu mai e valabil", a declarat premierul, la finalul unei reuniuni care a avut loc Ia Institutul Bancar Român.

Primul-ministru declara marți că liderii grupurilor parlamentare ale PNL, PSD și PC vor propune înființarea unei comisii comune a Senatului și Camerei Deputaților care să ancheteze activitatea persoanelor din instituțiile publice în legătură cu "întreaga afacere Călărași".

"Ceea ce cred este că întreaga afacere Călărași, în care președintele țării nu știu dacă a încălcat vreo lege, e posibil, dar în mod sigur și-a folosit funcția pentru interese personale, va face obiectul unei comisii comune a Senatului și Camerei Deputaților care să reliefeze toate datele și să le prezinte Parlamentului și instituțiilor statului", spunea Victor Ponta.

×